Sélectionner une page

INSTAL·LACIONS DE REGS I AUTOMATISMES HIDRÀULICS

INSTAL·LACIÓ DE FILTRES PER AGRICULTURA

Instal·lem Filtres de sorra, filtres de malla, filtres de disc, filtres autonetejants, filtres de neteja manual. Filtres autonetejants per temps o per diferencial de pressió. Filtres per sistemes de reg de goteig/cinta, reg per microaspersor, sistemes de nebulització i/o control climàtic en llocs tancats.

REG PER ASPERSIÓ, GOTEIG, CINTA. SISTEMES MÒBILS O FIXES AMB COBERTURA PARCIAL O TOTAL

 

Cobertura total o parcial. Sistemes mòbils o fixes. Amb tubs enterrats o aeris. De baixa o alta pressió. Si necessites regar el teu camp, et podem acompanyar en l’elecció del sistema de reg i si vols el podem instal·lar amb la teva ajuda o mètode claus en mà.
 

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES DE BOMBEIG CONVENCIONAL SOLAR O HIDRÀULIC

 

Instal·lem bombes de reg per jardins privats i/o agrícoles. Bombeig convencional o amb sistema fotovoltaic. Bombeig directe solar sense bateria. Bombeig i portades d’aigua sense gastar energía elèctrica, només amb la pròpia energia hidràulica. Reaprofitaments energètics i blanç zero a nivell de bombeig.

AUTOMATIZACIÓ: INSTAL·LACIÓ D’ELECTROVÀLVULES, SENSORS I PROGRAMADORS PER AL REG

Instal·lem i venem electrovàlvules i programadors tant per jardineria privada, golfs, agricultura o espais públics. Programadors de reg 230/24Vac senzills d’obertura i tancament per temps i horari, programadors a bateries 9V, programadors per actuació de temps/volum o segons entrada de sensors climàtics. Electrovàlvules de 2 vies o electrovàlvules de 3 vies amb automatismes hidràulics (reductores de pressió, sostenidores de pressió, control de nivell, etc.)

HIDRANTS, CAPÇALS I ESCOMESES PER AL REG

Existeix una gran varietat d’hidrants, unions i escomeses hidràuliques. Cada una té les seves avantatges o les seves virtuts, però no sempre son compatibles entre ells.

-Hidrants per  comunitats de regants

-Escomeses hidràuliques

-Unions a linies de goter