SIRIUS -PROGAMADORS DE REG- 

 

SIRIUS Programadors de regs per a finques d’horta, fruiters, vinya, intensius i regs en general, on es vulgui una gestió i control del reg de forma centralitzada.

Gestió automàtica del reg i control remot: solucions cada cop més intel·ligents al servei de l’agricultura

 

Per satisfer aquestes necessitats, Sirius ha ideat diverses solucions digitals: Programadors versàtils amb opció pressòstat diferencial (DP) per la neteja de filtres o amb la gestió del pH i la conductivitat elèctrica amb un enfocament més professional, per a cultius exigents als canvis de reg i amb opció de control remot a través de ràdio, que es pot gestionar mitjançant programes d’accés. També s’adapten a diferents tensions de funcionament (24Vac, 12V latch, 12Vcc).

La vostra gestió d’adobs sigui en agricultura sostenible, ecològica o química, tindrà cabuda en algunes de les solucions dels programadors SIRIUS (Sirius 200, Sirius 250, Sirius 400). La gestió de neteja de filtres la podreu fer amb les versions DP de cada Sirius o amb la versió de neteja de filtres. Tots ells incorporen pressòstats diferencials, que permet realitzar la neteja mitjançant diferencial de pressió, sense necessitat d’elements externs.

Els programadors Sirius són al mercat des de l’any 1990

Les vostres unitats de camp (electrovàlvules de reg) poden ser operatives amb fil directe del programador o via ràdio sense fil, fins a 5km. S’utilitza una unitat emissora del senyal via ràdio, connectada al programador i les unitats de camp, connectades a les electrovàlvules, amb solenoide latch. Les unitats de camp poden ser alimentades amb placa fotovoltaica o bateria de liti.
Però això no és tot, el programador Sirius, pot ser programat amb control remot, gràcies a la tecnologia Sirius. L’automatització agrícola és cada cop més a prop del món de la xarxa. Les noves unitats de control permeten tenir un control remot total a través de la web a través de PC, tauleta o telèfon intel·ligent, permetent al professional del reg mantenir el sistema de reg sota control sense necessitat d’haver d’estar al camp.
Un sol clic i el vostre telèfon intel·ligent es convertirà en un autèntic comandament a distància que us permet obrir i tancar vàlvules, comprovar les operacions i / o anomalies, aturar o activar programes ja establerts o generar-ne de nous. Tot amb una reducció significativa dels costos d’assistència i una perfecta digitalització dels processos que cada cop són més precisos i eficients.

SIRIUS: DOSSIERS, MANUALS I FITXES TÈCNIQUES