Tot per l’Aigua, Energía i Medi Ambient

 

+Reutilització aigua depuradora

+Fototèrmia / Fotovoltaica

+Mini turbines hidràuliques

+Estacions climàtiques

+Instal·lacions de regs per goteig/cinta

HÍDRIC, sl és una empresa de serveis, especialitzada en ajudar-te amb els teus compromisos ambientals

Et puc ajudar a muntar el teu reg agrícola utilitzant aigua regenerada (d’una depuradora pròxima o de les vostres aigües negres). Ideal per horta/fruticultura, càmpings amb regs als arbres, petits hotels, cases rurals aïllades o similars.

Solucions fotovoltàiques i hidràuliques

Solucions amb energia fotovoltaica

Abraça la potència del Sol amb les meves solucions d’energia fotovoltaica. Ofereixo instal·lació integral o ajudar-te.

Solucions amb mini turbines hidràuliques

Desde el 2014 venc i instal·lo mini turbines hidràuliques per autoconsum elèctric.

Necessites escalfar aigua?

Ja sigui la piscina, un jacuzzi, o aigua calenta per un us industrial o simplement per casa, et puc ajudar. I tot sense consumir gas ni electricitat, ni gas-oil

REGENERACIÓ DE L’AIGUA  per a grans i petits consumidors

El problema: NO TENIR AIGUA PER AL REG

la solució: REGENERAR AIGÜES, RECOLLIDA DE PLUVIALS, ACUMULACIÓ

TREBALLS D’ENGINYERIA AGRÍCOLA, CONCESSIONS D’AIGUA PER A REG, PLUVIALS,  ESTUDIS ENERGÈTICS AMB FOTOVOLTAICA. INSTAL-LACIONS FOTOVOLTAÏQUES

ESTACIONS CLIMÀTIQUES

Et puc vendre i ajudar amb la instal·lació de la teva estació méteo Davis. Demana’m preu

Bo per al medi ambient. Molt bo per al teu pressupost

Desde 2005 fins ara he aconseguit més de 1300 clients d’instal·lacions o amb prestació de serveis. Del 2009-2019 amb e-comerç vaig aconseguir  fer 31500 vendes de material.

FOTOTÈRMIA

La fototèrmia consisteix bàsicament en un sistema híbrid compost per una instal·lació fotovoltaica i un termo elèctric de tota la vida. En aquest cas, la instal·lació fotovoltaica subministra electricitat a un sol equip, el termo acumulador. L’energia elèctrica generada es fa servir per produir calor.

FOTOTÈRMIA residencial

Si tens una bomba de calor, o un termo elèctric o un acumulador o vols tenir-ho, et puc ajudar a no consumir gas ni electricitat per tenir aigua calenta. De 10 a 95ºC d’aigua calenta sanitària (ACS)

FOTOTÈRMIA per a piscines públiques

Si sou un gestor de piscines públiques i necessiteu escalfar l’aigua del vas, et proposo solucions a mida amb pre-escalfaments i sense risc de legionella

FOTOTÈRMIA industrial

Si tens un obrador, o una cuina o una petit hotel i  necessites molta aigua calenta et proposo  acumuladors de 1500Lt d’aigua calenta o més i obtindreu aigua gairebé sense consum sense  consum de gas, ni electricitat, ni gas-oil.

FOTOTÈRMIA per desinfectar aigua

Si utilitzeu aigua depurada per al reg i no voleu posar clor ni utilitzar llum UV, podeu escalfar l’aigua fins a 85ºC i matar tots els patògens (e-coli i nemàtodes). Una solució simple, prou econòmica i completament sostenible amb els vostres principis.

HÍDRIC SLU.

Copyright © 16 jul., 2024